اولین جلسه ی انجمن اولیاء و مربیان در سال تحصیلی 1399-1400 با حضور اعضای محترم انجمن در دفتر دبستان دوست داشتنی حضرت ابوالفضل تشکیل شد.
در این جلسه گزارشی از فعالیتهای مدرسه ارائه شده، رئیس انجمن و نایب رئیس انتخاب شده و پیشنهادات اعضای محترم انجمن جهت بررسی و انجام در دبستان دریافت شد.
همچنین در پایان جلسه اعضای محترم انجمن از قسمتهای مختلف مدرسه بازدید کرده و در جریان روند آماده سازی و پروژه ی زیبا سازی مدرسه جهت حضور دانش آموزان قرار گرفتند.
طرح جابر بن حیان تا سی آذرماه تمدید شد .
این فرصت دیگر قابل تمدید نیست .
با توجه به اینکه همه دانش آموزان استعدادی خاص دارند فرصتی پیش آمده تا همه دانش آموزان بنابر استعدادشان شناخته شوند و تشویق شوند لذا خواهشمندم بنا بر استعداد دانش آموزان که در طرح جابر سعی شده همه استعدادها قرار گیرد دانش آموزان معرفی شوند و همه دانش آموزان در سامانه ERP ثبت نام شوند لطفا از فرصت های باقی مانده به نحو احسن استفاده کنید.
اسامی پذیرفته شدگان شورای دانش آموزی دبستان دوست داشتنی حضرت ابوالفضل (ع) اعلام شد :
اعضای اصلی :
- محمدپارسا کلاهدوزان
- امیرعلی کریمیان
- فرنام جهانمهر
- سام علیمرادی
- کیا کلینی
- پرسام توکلی
- پارسا بیغمیان
اعضای علی البدل
- آرش مهرابی
- بهنیا منعمیان
- بردیا شاهین
- راستین توکلی
- امیرطاها یگانه
دانش آموزان عزیز برای ارسال تکالیف خود برای معلمین لطفا از اپلیکیشن camscanner استفاده نمایید.
اپلیکیشن CamScanner این امکان را فراهم آورده تا کاربران بتوانند دوربین گوشی خود را به یک اسکنر حرفهای تبدیل کنند و به راحتی به اسکن صفحات کتاب و جزوهها، وایت برد، بیلبورد، پوستر و غیره بپردازند.
از قابلیتهای کاربردی اپلیکیشن CamScanner میتوان به ذخیره اسناد اسکن شده با فرمت PDF و یا JPEG اشاره کرد.
فرمت PDF را برای استفاده در سامانه همکلاسی و ارسال تکالیف خود استفاده نمایید.
هجدهم آبانماه، بهعنوان روز ملی کیفیت نامگذاری شده است.
در این روز، به برترین و سرآمدترین سازمانهای ایرانی حائز شرایط در بخشهای مختلف کشور شامل سازمانها، بنگاههای اقتصادی بزرگ، واحدهای عملیاتی، مؤسسات بخش عمومی، بنگاههای کوچک و متوسط مستقل و بنگاههای کوچک و متوسط وابسته که در زمینه ارتقاء کیفیت و سرآمدی کسب و کار، فعالیتهای چشمگیری انجام دادهاند جوائزی اعطا میشود.
عالی ترین مرجع تصمیم گیری در جایزه ملی کیفیت ایران، شورای سیاستگذاری میباشد و مطابق نظامنامه جایزه، دبیرخانه جایزه ملی کیفیت ایران مستقر در مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مجری جایزه بوده و کلیه عملیات اجرایی مرتبط با جایزه را عهدهدار است. یک کمیته فنی متشکل از ۲۱ نفر کارشناس متخصص در زمینه مدیریت کیفیت و مباحث سرآمدی نیز، دبیرخانه و شورای سیاستگذاری را در طرحریزی و اجرای ملی کیفیت ایران یاری مینمایند.
هر سیستمی هر چند پرکاربرد و پرطرفدار مزایا و معایبی دارد. مزایا و معایب سیستم آموزش مجازی نیز از جمله موضوعاتیست که این روزها مورد توجه زیادی قرار گرفته است. استفاده از سیستم های آموزش مجازی روز به روز در حال افزایش است. در شرایطی که ویروس کرونا شیوع پیدا کرد، تمامی سازمانها، دانشگاه ها ، مدارس و شرکت ها بسته و تعطیل شدند. با ادامه داشتن شرایط و تعطیلی طولانی این مراکز نیازمند از سرگیری فعالیت خود را داشتند. امکان تعطیلی طولانی مدت برای شرکت ها و سازمان ها در برخی موارد غیرممکن و در برخی دیگر ضرر های اقتصادی زیادی وارد میکرد. در مورد مدارس و دانشگاه ها نیز به همین صورت. علاوه برعقب ماندگی دانشجویان، دانش آموزان و هنرجویان ، اساتید و کارکنان برای ادامه زندگی نیازمند درآمد هستند و اگر هزینه از طرف خود دانشگاه و آموزشگاه ها تامین شود ممکن است دانشگاه و آموزشگاه با کمبود بودجه مواجه شود. پس در این شرایط ادامه کار برای تقریبا تمامی مراکز الزامی است. با پیشرفت تکنولوژی و طراحی نرم افزار آموزش آنلاین این مشکل تا حدی برطرف شد.در صورت نبود چنین سیستم هایی امکان تعطیلی طولانی مدت برخی مراکز نبود و به این شکل انسان ها با مشکلاتی بیشتری روبرو میشدند. با برگشتن شرایط عادی و امن شدن جوامع استفاده از این سیستم ها همچنان ادامه خواهد داشت همان گونه که در گذشته نیز وجود داشت با این تفاوت که به علت آشنایی بسیاری از مردم با نرمافزارهای lms میزان استفاده از آن ها بیشتر و بیشتر میشود.
آموزش مجازی به کودکان علاوه بر اینکه می تواند تجربه یادگیری آن ها در کلاس را افزایش دهد، هم چنین به آموزگاران اجازه می دهد تا به منابع نامحدودی دست پیدا کنند. ترویج و اجرای آموزش الکترونیک حتی در سطح مهد کودک ها برای ایجاد آینده و چشم اندازهای آموزش کودکان بسیار مهم است.
یادگیری الکترونیک به طرز چشمگیری فرآیند آموزش و یادگیری در کلاس درس را تغییر داده است. برای این که آینده آموزش و پرورش را توصیف کنیم، در اینجا مزایای یادگیری الکترونیکی (electronic Learning) را مرور می کنیم.
در سراسر جهان، تبلت ها به یک ابزار محبوب برای والدین و معلمان شده است و در حال حاضر تعداد زیادی مرکز آموزش و مدارس به طور منظم از آن ها در کلاس استفاده می کنند. گزارش ها نشان می دهند که کودکان با دسترسی به برنامه های آموزش الکترونیکی در رایانه ها، تلفن های هوشمند یا تبلت ها، بهتر عمل می کنند و درس های خود را با جزئیات بیشتر و با کیفیت بالاتری یاد می گیرند.
بسیاری از والدین اذعان دارند که استفاده از تبلت ها و آی پدها برای آموزش کودکانشان سودمند بوده است. زیرا آن ها به یادگیری مستقل تشویق می شوند. ویژگی های تبلت ها و آیپد ها مانند استفاده از صفحه نمایش لمسی، آپلود سریع و قابلیت حمل آن ها، سبب شده اند که حتی کودکان بسیار کوچک هم بتوانند از آن ها استفاده کنند.